Přikládáme několik důležitých rad a doporučení, která Vám pomohou správně vybrat, používat a udržovat Váš nový výrobek. Před cestou je vhodné zvážit typ zavazadla, který nejlépe vyhovuje charakteru a délce Vaší plánované cesty.

Naše kolekce nabízí širokou škálu barev a rozměrů, abychom co nejlépe vyhověli Vašim potřebám. Mnoho našich cestovních kufrů je doplněno o příruční kabelky ve stejném designu a barvě, které lze zavěsit na vysunuté madlo kufru. Tyto příruční kabelky splňují normy pro kabinové zavazadlo, umožňující jejich přepravu na palubě letadla nebo autobusu.

V praxi si mnoho zákazníků vybírá textilní kufry před plastovými, zejména kvůli lehčí váze a možnosti zvětšení vnitřního objemu pomocí druhého zipu. Textilní kufr je také snadno udržovatelný mydlovou vodou a kartáčkem. Plastové kufry jsou vhodné pro přepravu křehkých věcí, poskytují větší pevnost a jsou náročné na odírání.

Obezřetnost při manipulaci s kufry je klíčová. Dodržujte maximální nosnost, vyhněte se trhavým pohybům při zvedání a používejte kufr s ohledem na povrch. U plastových kufrů doporučujeme občasné ošetření vlhkým hadříkem pro oživení vzhledu.

Během přepravy se ujistěte, že kufr není nadměrně odírán a případně využijte službu zabalení do ochranné smršťovací folie. Nezapomeňte na adresní visačku, abyste zabránili ztrátě zavazadla.

V případě poškození během přepravy reklamujte ihned u přepravce. Každý přepravce má povinnost řešit reklamace a je důležité tyto situace řešit co nejdříve.

Děkujeme za nákup a přejeme příjemné užívání našeho cestovního zavazadla.

 
 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Tato stránka používá cookies, aby vám nabídla lepší zážitek z prohlížení. Prohlížením tohoto webu souhlasíte s používáním souborů cookies.